Opsætning af filt og væv med et flot resultat

Ønsker du professionel opsætning af filt eller væv? Hos KBH City Maler er vi eksperter i glasfilt og glasvæv. Vi har en stor faglig stolthed, og derfor kan du altid forvente kvalitetshåndværk. Vi arbejder for private og erhverv i blandt andet Søborg, Gladsaxe, Lyngby og mange andre steder i Hovedstaden.

Få en flot malet overflade uden ru struktur

Vi er et personligt og imødekommende malerfirma, som også tilbyder opsætning af glasfilt og opsætning af glasvæv. Vi står gerne for det efterfølgende malerarbejde. Beklædning på væg, loft og hjørner styrker overfladen og gør den mere modtagelig for maling. Dermed får du en flottere malet overflade på både kortere og længere sigt.

Fordelen ved opsætning af filt fremfor væv er, at strukturen er knap så synlig, hvilket gør det muligt at male mere jævnt og dermed skabe et moderne udtryk. Tidligere var væv meget udbredt. Det er også stærkere og mere fleksibelt end filten, men det har en synlig og ru struktur, som er blevet mindre populært.

Vi hjælper ofte også vores kunder med:

Kontakt os for at få et tilbud på opsætning af filt

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for spartle-, tapetserings- og malerarbejde.

Vi tager gerne en snak om vores priser og om dine ønsker. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for opsætning af filt eller væv.

Du kan ringe til os på telefon 5022 3120 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til os på e-mail info@kbhmaler.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Ring i dag