Skal huset males?

Vi maler i hele København og omegn

Skal din bolig opfriskes, så er maling af huset ofte en af opgaverne. Det kan være en stor mundfuld, og et flot resultat kræver professionelle fagfolk. Intet er mere indbydende end et nymalet hjem, og skal huset fremstå flot og indbydende – så kræver det en omgang maling.

Ind- og udvendig maling af huset

Vi klarer både indvendigt og udvendig maling af dit hus, villa eller ejendom. Vi udfører alt fra maling af facade , udvendigt træværk og selvfølgelig en fuld, og gennemført maling af dine indvendige rum til facaderenovering. Vi er specialister i maling af huse i Søborg, Gladsaxe, Lyngby og resten af Hovedstaden.

Hos Kbh City Maler får du god kundedialog og professionelt udført arbejde. Sådan indfrier vi dine forventninger, og afleverer det flotteste resultat.

Skal huset sælges?

Få din bolig til at fremstå indflytningsklar og attraktiv, hvis du skal sælge. Ofte kan en maling af huset være en god investering, og kan i mange tilfælde få huset solgt hurtigere. De nye købere har sikkert mange planer og vil gerne flytte hurtigt ind – med et nymalet hus er din bolig indbydende og salgsklar.

Vi hjælper med at få malet huset, så du kan komme godt videre. Få et gratis og helt uforpligtende tilbud på netop din maleropgave. Vores store erfaring med maling og istandsættelse af boliger sikrer dig en professionel rådgivning, så vi hurtigt og effektivt kommer i mål.

Har du allerede fået en pris på opgaven, men vil gerne tjekke om tilbuddet er konkurrencedygtig? Lad Kbh City Maler lave en uforpligtende besigtigelse – så kommer vi med et fair, og prisvenligt tilbud.​

Hvad kan vi hjælpe dig med?​

Udfyld formularen
​og modtag et godt tilbud!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Pris på maling af hus

Prisen på maling af huse, villaer m.m., vil altid være et individuelt tilbud. Prisen afhænger af antal km2 og ønsker til bl.a. materialer og farvevalg.

Hos Kbh City Maler er vi eksperter i istandsættelse og maling af både små og store huse og villaer i København og omegn. Derfor, kan vi altid tilbyde et tilfredsstillende resultat til en skarp og konkurrencedygtig pris.

Udfyld vores tilbudsformular og få hurtigt en pris på din opgave. Du er også velkommen til at ringe 50 22 31 20 for råd og vejledning.

Det siger vores kunder

Vi samler på tilfredse kunder

Skal du være den næste? 

"En håndværker man kan stole på"

Fantastisk godt stykke arbejde. Og godt pris bedre end mange andre.

Nicolai Sonne

"Perfekt arbejde"

Perfekt udført arbejde til en skarp pris!!

Gustav Wolter

"Dygtig maler..."

Dygtig maler med en fokus på kvalitet.

Jeg er meget tilfreds med arbejde.

Ana Ostrowska

Se flere anmeldelser på Facebook​

Kontakt os og modtag et godt tilbud!

Skal vi udarbejde et uforpligtende tilbud
​på dit næste malerprojekt?

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste malerprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt Kbh City Maler. Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kbh City Maler

Gyngemose Parkvej 6C, 2TV, 2860 Søborg

CVR nr.: 32522343


Åbningstider

Man – Tors: 07:00 – 16:00

Fre: 07:00 – 15:00

Lør: 07:00 – 14:00

Søn: Lukket

Kbh City Maler er din lokale malermester i København. Vi udfører malerarbejde i Søborg, Hellerup, Bagsværd, Lyngby og resten af Storkøbenhavn, og vi kan hjælpe dig sikkert i mål med din næste maleropgave. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

anmeld-hv

© 2021 KBH City Maler. Alle rettigheder forbeholdes.