Vi maler i Søborg, Gladsaxe, Lyngby og hele København.

Trænger din lejlighed til en omgang maling? Alle kender duften og oplevelsen af et nymalet hjem. Det kan næsten føles nyt igen, når dine møbler kommer på plads, og lejligheden har fået et visuelt løft.

Det kan for mange være en stor opgave at få malet hele lejligheden. Skal resultatet være som man ønsker, kræver det ofte en professionel maler. Som faglærte håndværkere med stor erfaring, har vi udført mange maleropgaver i lejligheder.

Alle typer maleropgaver

Hos KBH City Maler klarer vi både vægge og lofter, samt paneler og andet træværk – intet er for stort eller småt, og vi vejleder dig gerne om farver, materialer m.m., så DU får det helt rigtige resultat.

Maling af lejlighed ved fraflytning

Skal du flytte fra din lejlighed? Ofte kræver udlejer, at din lejlighed skal afleveres komplet istandsat og nymalet. Ikke alle har mulighed for at stå for malingen selv, og du bør altid overveje en fagmand til opgaven. Hos KBH City Maler garanterer vi et 100 % professionelt udført arbejde, anvendelse af de korrekte materialer og efter udlejers krav til resultatet – så slipper DU for efterarbejde eller unødvendigt besvær når lejligheden fraflyttes.

Lad os hjælpe med at få malet lejligheden så du kan komme videre. Få et gratis og helt uforpligtende tilbud på netop din opgave. Vi har mange års erfaring med klargøring af lejligheder der fraflyttes, og ved præcis hvordan, vi hurtigt og effektivt kommer i mål.

Har du allerede fået en pris på opgaven fra din udlejer, men vil gerne tjekke om tilbuddet er konkurrencedygtig? Lad KBH City Maler lave en uforpligtende besigtigelse – så kommer vi med et fair, og prisvenligt tilbud.

Hvad kan vi hjælpe dig med?​

Udfyld vores formularen
​og modtag et godt tilbud i dag!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Pris på maling af lejlighed

Når der skal udføres et større malerarbejde, så vil det altid være et individuelt tilbud. Prisen på f.eks. maling af en lejlighed afhænger af størrelse og ønsker til bl.a. materialer og farvevalg.

Hos KBH City Maler er vi eksperter i istandsættelse og maling af både små og store lejligheder i Søborg, Gladsaxe, Lyngby og hele København. Derfor, kan vi altid tilbyde et tilfredsstillende resultat til en skarp og konkurrencedygtig pris.

Udfyld vores tilbudsformular og få hurtigt en pris på din opgave. Du er også velkommen til at ringe 50 22 31 20 for råd og vejledning.

Det siger vores kunder

Vi samler på tilfredse kunder

Skal du være den næste? 

"En håndværker man kan stole på"

Fantastisk godt stykke arbejde. Og godt pris bedre end mange andre.

Nicolai Sonne

"Kan kun anbefales herfra!"

Adrian udførte rigtigt flot klinkearbejde i forbindelse med renovering af køkken.
​Der arbejdes hurtigt og sikkert og det holder prisen rigtig god..

Allan Bech

"Dygtig maler..."

Dygtig maler med en fokus på kvalitet.

Jeg er meget tilfreds med arbejde.

Ana Ostrowska

Se flere anmeldelser på Facebook​

Kontakt os og modtag et godt tilbud!

Skal vi udarbejde et uforpligtende tilbud
​på dit næste malerprojekt?

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste malerprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag. Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

KBH City Maler

Gyngemose Parkvej 6C, 2TV, 2860 Søborg

CVR nr.: 32522343


Åbningstider

Man – Tors: 07:00 – 16:00

Fre: 07:00 – 15:00

Lør: 07:00 – 14:00

Søn: Lukket

KBH City Maler er din lokale malermester. Vi udfører malerarbejde i Søborg, Gladsaxe, Lyngby hele Storkøbenhavn, og kan hjælpe dig sikkert i mål med din næste maleropgave. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

© 2021 KBH City Maler. Alle rettigheder forbeholdes.