Fuldspartling i højeste kvalitet

Få smukt malede vægge med en ordentlig fuldspartling

Har du brug for en god maler til at lave fuldspartling? Kbh City Maler kan lave fuldspartling i højeste kvalitet. Vi er eksperter i at spartling af vægge, og vi har flere års erfaring med håndværket.

Med en god fuldspartling bliver dine vægge flotte, jævne og helt klar til et nyt lag maling. Vi arbejder for både private kunder og erhvervskunder i Søborg, Bagsværd, Herlev, Lyngby og omegn. Intet malerprojekt er for stort eller omfattende for vores glade medarbejdere. Vi garanterer dig flotte resultater og god stemning gennem hele forløbet.

Derfor skal du vælge Kbh City Maler

Vi er et personligt og imødekommende malerfirma, som skræddersyr en unik løsning til hver enkelt kunde. Du kan regne med, at vi er dygtige til vores håndværk, og derfor rigtig gode til at finde fleksible løsninger. Vi lægger en stolthed i vores fag, og det bliver også afspejlet i vores arbejdsopgaver.

Når vi laver fuldspartling af vægge, kræser vi om de små detaljer, så resultatet bliver så godt som muligt. Samtidigt arbejder vi hurtigt og effektivt, så du ikke skal vente længe på, at dine vægge er færdige. Vi sørger altid for, at der er klare aftaler, og vi laver en forventningsafstemning med alle nye kunder. Sådan undgår vi eventuelle misforståelser gennem arbejdsforløbet.

Kontakt os for en god pris

Vi har masser af gode priser på vores ydelser, og det er ikke anderledes, når vi laver fuldspartling af vægge. Selvfølgelig afhænger din pris af hvor stort et areal, som skal spartles. Vil du gerne vide mere, så kontakt os i dag. Vi vil med glæde fortælle mere om dine muligheder. 

Fang os på telefon, eller skriv en e-mail. Så vender vi tilbage til dig med et godt tilbud, som er svært at takke nej til.​

Hvad kan vi hjælpe dig med?​

Udfyld formularen
​og modtag et godt tilbud!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Det siger vores kunder

Vi samler på tilfredse kunder

Skal du være den næste? 

"En håndværker man kan stole på"

Fantastisk godt stykke arbejde. Og godt pris bedre end mange andre.

Nicolai Sonne

"Perfekt arbejde"

Perfekt udført arbejde til en skarp pris!!

Gustav Wolter

"Dygtig maler..."

Dygtig maler med en fokus på kvalitet.

Jeg er meget tilfreds med arbejde.

Ana Ostrowska

Se flere anmeldelser på Facebook​

Kontakt os og modtag et godt tilbud!

Skal vi udarbejde et uforpligtende tilbud
​på dit næste malerprojekt?

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste malerprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt Kbh City Maler. Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kbh City Maler

Gyngemose Parkvej 6C, 2TV, 2860 Søborg

CVR nr.: 32522343


Åbningstider

Man – Tors: 07:00 – 16:00

Fre: 07:00 – 15:00

Lør: 07:00 – 14:00

Søn: Lukket

Kbh City Maler er din lokale malermester i København. Vi udfører malerarbejde i Søborg, Hellerup, Bagsværd, Lyngby og resten af Storkøbenhavn, og vi kan hjælpe dig sikkert i mål med din næste maleropgave. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

anmeld-hv

© 2021 KBH City Maler. Alle rettigheder forbeholdes.