Professionel maling af træværk

Skal du bruge hjælp til maling af træværk –
​enten udendørs eller indendørs?

​Så er du kommet til det rigtige sted. Kbh City Maler hjælper kunder i hele Københavnsområdet samt Søborg, Bagsværd, Herlev, Lyngby og omegn.

Når dine døre, paneler og karme begynder at se slidte og triste ud, er det ikke nødvendigvis fordi de skal skiftes ud. I de fleste tilfælde vil en frisk omgang maling og den rette behandling få dit træværk til at stråle som nyt igen.

Du skal kigge på dit træværk i mange år, og det kan hurtigt se medtaget ud. Det er ofte i brug, og der afsættes mange mærker fra møbler, aftryk fra hænder og andet på det indvendige træværk. Det udvendige træværk er ofte hårdt udsat for vind og vejr. Derfor er det vigtigt, at du vedligeholder træværket løbende.

Få en pris på maling af træværk

Lad et professionelt malerfirma få dit træværk til at skinne igen – vi klarer alt lige fra gennemgående maling af træværk til mindre renoveringer. Fortæl os om dine ønsker, så laver vi gerne et uforpligtende tilbud på maling og istandsættelse af dit træværk.

Vores kunder har ofte brug for hjælp til:

Hvad kan vi hjælpe dig med?​

Udfyld formularen
​og modtag et godt tilbud!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Undgå udskiftning af træværk

Ofte er det slet ikke nødvendigt at udskifte træværket. Med den rette behandling og maling kan dit træværk få nyt liv igen – og du undgår dermed en større udskiftning.

Har du karme og paneler af ældre dato, kan det være svært at genskabe samme ånd og stil med nye elementer. Vi er eksperter i at male træværk af forskellige typer, og vi kan istandsætte gammelt træværk med stor respekt for det originale.

Maling af skur, carport og hegn

Trænger det udvendige træværk på huset til en kærlig hånd? Vi ved nøjagtigt hvordan dit træværk skal behandles og vedligeholdes, så du har glæde af et flot resultat i mange år.


Når det udvendige træværk skal males, kan det være en stor opgave at klare selv. Det kan være svært at tilgå, og kan kræve professionelt udstyr i form af stillads, lidt eller andet.


Hos Kbh City Maler har vi stor erfaring med maling af indvendigt og udvendigt træværk, og kan tilbyde den rette rådgivning og det nødvendige udstyr.

Få et uforpligtende tilbud her

Vi klarer alle typer maling af træværk samt større og mindre reparationer og renoveringer. Hos os får du altid en konkurrencedygtig, gennemsigtig og fair pris.

Har du allerede fået en pris på maling af træværk, men vil du gerne tjekke, om tilbuddet er konkurrencedygtigt? Så lad os lave en uforpligtende besigtigelse – så kommer vi med et godt tilbud.

Udfyld vores tilbudsformular og få hurtigt en god pris på din opgave. Du er også velkommen til at ringe på telefon 50 22 31 20 eller skrive til e-mail info@kbhmaler.dk for råd og vejledning.

Det siger vores kunder

Vi samler på tilfredse kunder

Skal du være den næste? 

"En håndværker man kan stole på"

Fantastisk godt stykke arbejde. Og godt pris bedre end mange andre.

Nicolai Sonne

"Perfekt arbejde"

Perfekt udført arbejde til en skarp pris!!

Gustav Wolter

"Dygtig maler..."

Dygtig maler med en fokus på kvalitet.

Jeg er meget tilfreds med arbejde.

Ana Ostrowska

Se flere anmeldelser på Facebook​

Kontakt os og modtag et godt tilbud!

Skal vi udarbejde et uforpligtende tilbud
​på dit næste malerprojekt?

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste malerprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt Kbh City Maler. Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kbh City Maler

Gyngemose Parkvej 6C, 2TV, 2860 Søborg

CVR nr.: 32522343


Åbningstider

Man – Tors: 07:00 – 16:00

Fre: 07:00 – 15:00

Lør: 07:00 – 14:00

Søn: Lukket

Kbh City Maler er din lokale malermester i København. Vi udfører malerarbejde i Søborg, Hellerup, Bagsværd, Lyngby og resten af Storkøbenhavn, og vi kan hjælpe dig sikkert i mål med din næste maleropgave. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

anmeld-hv

© 2021 KBH City Maler. Alle rettigheder forbeholdes.