Maling af facade, der giver et godt førstehåndsindtryk

​Få en pæn facade på dit hus

Facaden på dit hus eller din bygning er noget af det allerførste, som dine gæster eller dine kunder ser, når de besøger din bolig eller din virksomhed. Derfor kan det godt betale sig at få renoveret og malet facaden af professionelle fagfolk, der kan sikre dig et flot og veludført resultat.

Hos Kbh City Maler har vi gennem årene specialiseret os i facaderenovering og maling af facade. Vi henvender os til dig, der skal have malet facaden på din bygning i for eksempel Lyngby, Herlev, Søborg, Bagsværd eller omegn. Vi udfører renovering og maling af facade for både private og erhverv. Det kan være alt lige fra private hjem til ejendomme og kontorbygninger.

Eksempler på, hvad vores facadearbejde kan dække over

Vi kan tilbyde udvendig renovering og maling af facade af enhver art. Vores arbejdsområder inden for facader dækker blandt andet over:

Vi klarer alt lige fra større og mindre renoveringer til en komplet renovering af hele facaden og/eller maling af træværk. Du kan med fordel også vælge at kombinere dit facadearbejde med en indvendig maling af hus.

Vi udfører professionelt malerarbejde med en høj faglig ekspertise

Dit malerarbejde vil altid blive udført med en høj faglig ekspertise, og vores dygtige maler sørger for at rådgive dig omkring valg af materialer, farver og behandling af netop din facade, hvis du ønsker det. Med vores hjælp kan du med andre ord give dine gæster eller kunder det bedste indtryk af dit hjem eller din virksomhed ved at få opfrisket facaden.

Vi lægger stor vægt på at levere resultater i topkvalitet og samtidig levere en god service. Det gælder naturligvis, uanset om du ønsker vores hjælp til en stor eller en lille opgave.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på maling af facade

Vi tilbyder altid skarpe og konkurrencedygtige priser på renovering og maling af facade. Alle opgaver er unikke, og vi beregner derfor gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris, der matcher størrelsen på din facade, facadens stand samt dine ønsker til resultatet. Kontakt os gerne allerede i dag, så kommer vi ud forbi til en uforpligtende besigtigelse af din bygning.

Pris på Maling af facader

Hos Kbh City Maler får du altid skarpe og konkurrencedygtige priser på maling og renovering af facader. 

Alle opgaver er unikke, og prisen afhænger bl.a af stand og størrelse på facaden. 

Vi giver altid et uforpligtende og
​gratis estimat på opgaven

Udfyld formularen og få en hurtigt og uforpligtende pris på din facaderenovering. Du er også velkommen til at ringe 50 22 31 20 for råd og vejledning eller et konkret tilbud.

Hvad kan vi hjælpe dig med?​

Udfyld formularen
​og modtag et godt tilbud!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Det siger vores kunder

Vi samler på tilfredse kunder

Skal du være den næste? 

"En håndværker man kan stole på"

Fantastisk godt stykke arbejde. Og godt pris bedre end mange andre.

Nicolai Sonne

"Perfekt arbejde"

Perfekt udført arbejde til en skarp pris!!

Gustav Wolter

"Dygtig maler..."

Dygtig maler med en fokus på kvalitet.

Jeg er meget tilfreds med arbejde.

Ana Ostrowska

Se flere anmeldelser på Facebook​

Kontakt os og modtag et godt tilbud!

Skal vi udarbejde et uforpligtende tilbud
​på dit næste malerprojekt?

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste malerprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt Kbh City Maler. Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kbh City Maler

Gyngemose Parkvej 6C, 2TV, 2860 Søborg

CVR nr.: 32522343


Åbningstider

Man – Tors: 07:00 – 16:00

Fre: 07:00 – 15:00

Lør: 07:00 – 14:00

Søn: Lukket

Kbh City Maler er din lokale malermester i København. Vi udfører malerarbejde i Søborg, Hellerup, Bagsværd, Lyngby og resten af Storkøbenhavn, og vi kan hjælpe dig sikkert i mål med din næste maleropgave. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

anmeld-hv

© 2021 KBH City Maler. Alle rettigheder forbeholdes.