Professionel maling af træværk

Skal du bruge hjælp til maling af træværk – enten udendørs eller indendørs? Så er du kommet til det rigtige sted. Kbh City Maler hjælper kunder i hele Københavnsområdet samt Søborg, Gladsaxe, Lyngby og omegn.

Når dine døre, paneler og karme begynder at se slidte og triste ud, er det ikke nødvendigvis fordi de skal skiftes ud. I de fleste tilfælde vil en frisk omgang maling og den rette behandling få dit træværk til at stråle som nyt igen.

Du skal kigge på dit træværk i mange år, og det kan hurtigt se medtaget ud. Det er ofte i brug, og der afsættes mange mærker fra møbler, aftryk fra hænder og andet på det indvendige træværk. Det udvendige træværk er ofte hårdt udsat for vind og vejr. Derfor er det vigtigt, at du vedligeholder træværket løbende.

Få en pris på maling af træværk

Lad en professionel maler få dit træværk til at skinne igen – vi klarer alt lige fra gennemgående maling af træværk til mindre renoveringer. Fortæl os om dine ønsker, så laver vi gerne et uforpligtende tilbud på maling og istandsættelse af dit træværk.

Vores kunder har ofte brug for hjælp til:

Undgå udskiftning af træværk

Ofte er det slet ikke nødvendigt at udskifte træværket. Med den rette behandling og maling kan dit træværk få nyt liv igen – og du undgår dermed en større udskiftning.

Har du karme og paneler af ældre dato, kan det være svært at genskabe samme ånd og stil med nye elementer. Vi er eksperter i at male træværk af forskellige typer, og vi kan istandsætte gammelt træværk med stor respekt for det originale.

Maling af skur, carport og hegn

Trænger det udvendige træværk på huset til en kærlig hånd? Vi ved nøjagtigt hvordan dit træværk skal behandles og vedligeholdes, så du har glæde af et flot resultat i mange år.

Når det udvendige træværk skal males, kan det være en stor opgave at klare selv. Det kan være svært at tilgå, og kan kræve professionelt udstyr i form af stillads, lidt eller andet.

Hos Kbh City Maler har vi stor erfaring med maling af indvendigt og udvendigt træværk, og kan tilbyde den rette rådgivning og det nødvendige udstyr.

Få et uforpligtende tilbud her

Vi klarer alle typer maling af træværk samt større og mindre reparationer og renoveringer. Hos os får du altid en konkurrencedygtig, gennemsigtig og fair pris.

Har du allerede fået en pris på maling af træværk, men vil du gerne tjekke, om tilbuddet er konkurrencedygtigt? Så lad os lave en uforpligtende besigtigelse – så kommer vi med et godt tilbud.

Udfyld vores tilbudsformular og få hurtigt en pris på din opgave. Du er også velkommen til at ringe på telefon 5022 3120 eller skrive til e-mail info@kbhmaler.dk for råd og vejledning.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for en maler, eller har du nogle gennerelle spørgsmål – så lad mig kontakte dig. Udfyld formularen her, så kontakter jeg dig indenfor 48 timer

    Ring i dag