Få malet dit træværk

Vi maler i hele København og omegn

Når dine døre, paneler og karme begynder at se slidte og triste ud, så er det ikke nødvendigvis fordi det skal skiftes ud. I de fleste tilfælde vil en frisk omgang maling og den rette behandling få dit træværk til at stråle som nyt igen.

Du skal kigge på dit træværk i mange år, og det kan hurtigt se medtaget ud – det er ofte i brug, og der afsættes mange mærker fra møbler, aftryk fra hænder m.m. på det indvendige træværk. Det udvendige træværk er ofte hårdt udsat for vind og vejr. Derfor er det vigtigt at du vedligeholder dit træværk løbende.

Få en pris på maling af træværk

Lad en professionel maler få dit træværk til at skinne igen – vi klarer alt fra gennemgående malerarbejde samt små og store renoveringer. Fortæl os dine ønsker, så laver vi et uforpligtende og prisvenligt tilbud på maling og istandsættelse af dit træværk.

Undgå udskiftning af træværk

Ofte er det slet ikke nødvendigt at udskifte indvendigt eller udvendigt træværk. Med den rette behandling og maling kan dit træværk få nyt liv, og du undgår en større udskiftning.

Har du karme og paneler af ældre dato kan det være svært at genskabe samme ånd, og stil med nye elementer. Vi er eksperter i maling af alle typer træværk, og kan istandsætte og skabe nyt liv i dine gamle paneler, karme, døre eller vinduer – med stor respekt for det originale.

Vi klarer alle typer maling af træværk samt større og mindre reparationer eller renoveringer – både inde og ude. Hos KBH City Maler får du altid til en konkurrencedygtig, gennemsigtigt og fair pris.

Har du allerede fået en pris på maling af træværk, men vil gerne tjekke om tilbuddet er konkurrencedygtig? Lad KBH City Maler lave en uforpligtende besigtigelse – så kommer vi med et fair, og prisvenligt tilbud.

Maling af skur, carport, hegn mm.

Trænger det udvendige træværk på huset? Vi ved præcis hvordan dit træværk skal behandles og vedligeholdes, så du har glæde af et flot resultat i mange år.

Når det udvendige træværk skal males, kan det være en stor opgave at klare selv. Det kan være svært at tilgå, og kan kræve professionelt udstyr i form af stillads, lift eller andet.

Hos KBH City Maler har vi stor erfaring med maling af både udvendigt samt indvendigt træværk, og kan tilbyde både den rette rådgivning og det nødvendige udstyr.

Udfyld vores tilbudsformular og få hurtigt en pris på din opgave. Du er også velkommen til at ringe 5022 3120 for råd og vejledning.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for en maler, eller har du nogle gennerelle spørgsmål – så lad mig kontakte dig. Udfyld formularen her, så kontakter jeg dig indenfor 48 timer

    Ring i dag