Skal du renovere din bolig?

KBH City Maler har mange års erfaring med renovering og istandsættelse af private hjem. Vi kan hjælpe dig med råd og vejledning og klare de opgaver, som kræver professionelle håndværkere eller du ikke selv kan overskue.

Vi lytter til din ønsker og behov. Med en totalrenovering af din bolig, kan vi skabe netop den indretning du altid har drømt om. Med et team af dygtige fagfolk i ryggen, er ingen opgave for stor eller lille når der skal renoveres eller istandsættes.

Med en totalrenovering er du sikret:

  • Høj kvalitet & service
  • Råd og vejledning
  • Styring fra A-Z
  • Uforpligtende tilbud

Vi hjælper dig i mål med renoveringen, og tager styring på projektet fra start til slut. Det giver dig gennemsigtighed og overblik, og du slipper for at koordinere flere forskellige håndværkere.

Pris på totalrenovering

Hos KBH City Maler får du altid skarpe og konkurrencedygtige priser på renovering af din bolig. Vi har valgt, ikke at angive ca. priser på hjemmesiden, da alle opgaver er forskellige. Vi besigtiger gerne din bolig, så du hurtigt kan få et groft estimat på opgaven, og høre om mulighederne for istandsættelse.

Udfyld formularen og få en hurtigt og uforpligtende pris på en totalrenovering. Du er også velkommen til at ringe 5022 3120 for råd og vejledning eller et konkret tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for en maler, eller har du nogle gennerelle spørgsmål – så lad mig kontakte dig. Udfyld formularen her, så kontakter jeg dig indenfor 48 timer

    Ring i dag