Skal lejligheden males?

Vi maler i Søborg, Gladsaxe, Lyngby og hele København.

Trænger din lejlighed til en omgang maling? Alle kender duften og oplevelsen af et nymalet hjem. Det kan næsten føles nyt igen, når dine møbler kommer på plads, og lejligheden har fået et visuelt løft.

Det kan for mange være en stor opgave at få malet hele lejligheden. Skal resultatet være som man ønsker, kræver det ofte en professionel maler. Som faglærte håndværkere med stor erfaring, har vi udført mange maleropgaver i lejligheder.

Alle typer maleropgaver

Hos KBH City Maler klarer vi både vægge og lofter, samt paneler og andet træværk – intet er for stort eller småt, og vi vejleder dig gerne om farver, materialer m.m., så DU får det helt rigtige resultat.

Maling af lejlighed ved fraflytning

Skal du flytte fra din lejlighed? Ofte kræver udlejer, at din lejlighed skal afleveres komplet istandsat og nymalet. Ikke alle har mulighed for at stå for malingen selv, og du bør altid overveje en fagmand til opgaven. Hos KBH City Maler garanterer vi et 100 % professionelt udført arbejde, anvendelse af de korrekte materialer og efter udlejers krav til resultatet – så slipper DU for efterarbejde eller unødvendigt besvær når lejligheden fraflyttes.

Lad os hjælpe med at få malet lejligheden så du kan komme videre. Få et gratis og helt uforpligtende tilbud på netop din opgave. Vi har mange års erfaring med klargøring af lejligheder der fraflyttes, og ved præcis hvordan, vi hurtigt og effektivt kommer i mål.

Har du allerede fået en pris på opgaven fra din udlejer, men vil gerne tjekke om tilbuddet er konkurrencedygtig? Lad KBH City Maler lave en uforpligtende besigtigelse – så kommer vi med et fair, og prisvenligt tilbud.

Pris på maling af lejlighed

Når der skal udføres et større malerarbejde, så vil det altid være et individuelt tilbud. Prisen på f.eks. maling af en lejlighed afhænger af størrelse og ønsker til bl.a. materialer og farvevalg.

Hos KBH City Maler er vi eksperter i istandsættelse og maling af både små og store lejligheder i Søborg, Gladsaxe, Lyngby og hele København. Derfor, kan vi altid tilbyde et tilfredsstillende resultat til en skarp og konkurrencedygtig pris.

Udfyld vores tilbudsformular og få hurtigt en pris på din opgave. Du er også velkommen til at ringe 5022 3120 for råd og vejledning.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for en maler, eller har du nogle gennerelle spørgsmål – så lad mig kontakte dig. Udfyld formularen her, så kontakter jeg dig indenfor 48 timer

    Ring i dag