Skal huset males?

Vi maler i hele København og omegn

Skal din bolig opfriskes, så er maling af huset ofte en af opgaverne. Det kan være en stor mundfuld, og et flot resultat kræver professionelle fagfolk. Intet er mere indbydende end et nymalet hjem, og skal huset fremstå flot og indbydende – så kræver det en omgang maling.

Ind- og udvendig maling af huset

Vi klarer både indvendigt og udvendig maling af dit hus, villa eller ejendom. Vi udfører alt fra maling af facade, udvendigt træværk og selvfølgelig en fuld, og gennemført maling af dine indvendige rum. Vi er specialister i maling af huse i Søborg, Gladsaxe, Lyngby og resten af Hovedstaden.

Hos KBH City Maler får du god kundedialog og professionelt udført arbejde. Sådan indfrier vi dine forventninger, og afleverer det flotteste resultat.

Skal huset sælges?

Få din bolig til at fremstå indflytningsklar og attraktiv hvis du skal sælge. Ofte kan en maling af huset være en god investering, og kan i mange tilfælde få huset solgt hurtigtere. De nye købere har sikkert mange planer og vil gerne flytte hurtigt ind – med et nymalet hus er din bolig indbydende og salgsklar.

Vi hjælper med at få malet huset så du kan komme videre. Få et gratis og helt uforpligtende tilbud på netop din maleropgave. Vores store erfaring med maling og istandsættelse af boliger, sikrer dig en professionel rådgivning så vi hurtigt og effektivt kommer i mål.

Har du allerede fået en pris på opgaven, men vil gerne tjekke om tilbuddet er konkurrencedygtig? Lad KBH City Maler lave en uforpligtende besigtigelse – så kommer vi med et fair, og prisvenligt tilbud.

Pris på maling af hus

Prisen på maling af huse, villaer m.m., vil altid være et individuelt tilbud. Prisen afhænger af antal km2 og ønsker til bl.a. materialer og farvevalg.

Hos KBH City Maler er vi eksperter i istandsættelse og maling af både små og store huse og villaer i København og omegn. Derfor, kan vi altid tilbyde et tilfredsstillende resultat til en skarp og konkurrencedygtig pris.

Udfyld vores tilbudsformular og få hurtigt en pris på din opgave. Du er også velkommen til at ringe 5022 3120 for råd og vejledning.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for en maler, eller har du nogle gennerelle spørgsmål – så lad mig kontakte dig. Udfyld formularen her, så kontakter jeg dig indenfor 48 timer

    Ring i dag