Få en pæn facade

Din facade er det første din gæster eller kunder ser når de besøger din bolig. Få renoveret og malet facaden af professionelle fagfolk.

Hos KBH City Maler har vi gennem årene specialiseret os i facaderenovering og generel udvendigt malerarbejde. Du vil derfor blive mødt af høj ekspertise der kan rådgive dig om valg af materialer, farver og behandling af netop din facade. Giv dine gæster det bedste indtryk og få opfrisket facaden.

Vi udfører facaderenovering til både private og erhverv – alt fra private boligejere til ejendomme og kontorbygninger. Vi klarer både større og mindre renoveringer, samt en komplet renovering af hele facaden og træværket.

Pris på Facaderenovering

Hos KBH City Maler får du altid skarpe og konkurrencedygtige priser på maling og renovering af facader. Alle opgaver er unikke, og prisen afhænger bl.a af stand og størrelse på facaden. Vi giver altid et uforpligtende og gratis estimat på opgaven.

Udfyld formularen og få en hurtigt og uforpligtende pris på din facaderenovering. Du er også velkommen til at ringe 5022 3120 for råd og vejledning eller et konkret tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for en maler, eller har du nogle gennerelle spørgsmål – så lad mig kontakte dig. Udfyld formularen her, så kontakter jeg dig indenfor 48 timer

    Ring i dag